Cum comand?

In aceasta sectiune vei regasi toti pasii necesari pentru a comanda si a te inscrie la cursul dorit.

1. Aceasta este prima pagina si trebuie sa apasati butonul VREAU SA AFLU MAI MULTE DETALII.

2. Apoi clic in pagina care se deschide, cea de mai jos, pe tabul CURSURILE NOASTRE.

 

3. Vor fi afisate toate cursurile disponibile si apasati butonul CUMPARA aferent cursului dorit.

4. Dupa apasarea butonului CUMPARA, veti fi directionat in pagina cursului si va trebui sa apasati din nou tabul CUMPARA, in cazul achizitionarii sau tabul DETALII pentru a afla mai multe informatii despre curs.

5.  Este afisata pagina de autentificare, in cazul in care aveti contul creat, in caz contrar derulati bara de defilare a paginii si in introduceti datele dumneavoastra pentru crearea contului. Campurile marcate cu * sunt obligatorii, iar pentru a crea contul trebuie sa bifati "Am citit si sunt de acord cu Politica de securitate".

 

6. Va fi afisat intr-o noua pagina cosul de cumparaturi, ce va contine cursurile achizitionate de dvs. Aveti optiunea de a continua cumparaturile sau de a COMANDA.

 

 

7. Daca ati apasat butonul COMANDA, este afisata pagina de plasare comanda, unde trebuie sa selectati adresa sau sa introduceti o adresa noua, iar apoi clic pe butonul CONTINUARE.

 

 

8. Ulterior trebuie sa introduceti modalitatea de plata: prin transfer bancar sau prin intermediul PayU, bifati "Am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii si apoi CONTINUARE".  Este afisata fereastra confirmare date, verificati datele si apoi apasati butonul "CONFIRMARE COMANDA".

 

 

 

9. Este afisata pagina cu informatiile de facturare si trebuie sa apasati butonul "Plaseaza comanda", dupa verificarea informatiilor din pagina.

 

 

10. Final, va fi afisata pagina de confirmare a comenzii, in care ai mai multe optiuni, sa vizualizezi istoricul comenzilor, sa descarci fisierele sau sa te duci in pagina de contact. In istoric comenzi vor aparea cursurile si vor putea fi accesate.